Om mig

Hvem er jeg?

Hej, jeg hedder Victor Pahuus Petersen. Jeg er opvokset på Øst Fyn i byen Langeskov, men flyttede til Horsens da jeg var 18 år gammel. I min fritid er jeg freelance radiovært på Radio GOFM og reklamespeaker.

Til dagligt er jeg ansat hos team.blue i Skanderborg, som Supporter i deres brand Simply.com. Hos Simply.com hjælper jeg vores kunder, med de tekniske udfordringer de skulle opleve, på deres hjemmesider. Udover det skriver jeg blogindlæg til Simply.com’s blog, hvor jeg guider folk til WordPress og IT Sikkerhed.

Ufaglært ekspert

Jeg har ingen uddannelse andet end min afgangseksamen fra folkeskolen. Men heldigvis elsker jeg at lære og udvikle mig, især når det vedrører IT og kundeservice.

Derfor søger jeg altid nye måder at udvikle og udfordre mine kompetencer. Fornyligt gjorde jeg det ved at gennemføre Google IT Support certifikatet, som er udviklet af Google. 

WordPress

Til dagligt arbejder jeg som webhosting supporter, og arbejder derfor med fejlsøgning og opbygningen af WordPress.

Hosting

Mine certificeringer

Min afgangseksamen fra 9.klasse kan jeg ikke bruge til meget, takket være ADHD og en hård skoletid. Derfor er det vigtigt for mig at jeg altid lære noget nyt, og opnå nye kompetencer.

Mine virksomheder

Udover at mit arbejde som webhosting supporter og reklamespeaker, så er jeg også iværksætter. Jeg driver både en webshop med salg af digitale spil, men også en økonomi blog.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen nedenfor, så er jeg klar på at tage en snak om jeres nye projekt.